Élelmiszeripar

Ez az ágazat jelenti, a legnagyobb kihívást és a legmagasabb szakmai felkészültséget követeli meg a kártevőmentesítéssel foglalkozó cégek számára.

Figyelembe kell venni az élelmiszerek biztonságát, csalogató hatását, a felhasznált irtószerek toxikus hatását és az élelmiszeriparban alkalmazott minőségbiztosítási rendszereket.

Ezért minket válasszon

A tényleges fizikai védekezésen kívül, egy olyan megelőzési és kártevőmentesítési programot üzemeltetünk, melyek az auditok és élelmiszerbiztonsági ellenőrzések során sokszor kapnak dicséretet.

Cégünk az OEK (Országos Epidemiológiai Központ) által kiadott „Tájékoztató az engedélyezett irtószerekről és az egészségügyi kártevők elleni védekezés szakmai irányelveiről” című, hatályban lévő kiadványban meghatározottak szerint végzi tevékenységét.

Az egészségügyi-kártevők (rovarok-rágcsálók) elleni eredményes védekezés, valamint a csak indokolt mértékű irtószer felhasználás (BIOCID rendelet) érdekében, szem előtt tartjuk az Integrált Kártevőirtás (IPC/IPM) követelményrendszerét. Ez a módszer megfelel az ISO és a HACCP rendszer követelményeinek is.

Garancia

Évi két alkalommal történő irtás esetében – ennek időtartama egy hónap.

Prémium Garancia

Választható prémium garancia:
Képzett munkatársainknak és a felhasznált minőségi irtószereknek köszönhetően, szerződéssel, munkánkra folyamatos és teljeskörű garanciát vállalunk. Az irtást követően a jótállás ideje alatt az épületben esetlegesen bekövetkezett felül fertőződés kialakulása esetén, újabb szükség szerinti kezelést végzünk és gyors garanciális kivonulást biztosítunk.

Legújabb irtási technológia

A szokásos permetezés mellett a legújabb fejlesztésű technológiák és irtószerek biztosítják, hogy sem az intelligens rágcsálók sem a rezisztens rovarok ne legyenek képesek megtelepedni a védett helyeken.

Technológiánk az ISO a HACCP és az IPM/IPC rendszerbébe illeszkedik és a „jó higiéniás gyakorlat” kialakítását is segítik.
Az általunk alkalmazott irtószerek nem hagynak nyomot, a szabadon hagyott élelmiszerek nem károsodnak, így üzletmenetük az irtás ideje alatt is folyamatos lehet.

Nyújtott hatású szereink segítségével nem csak a betévedő példányokat, hanem a teljes kolóniát szüntetjük meg, így biztosítjuk, hogy a hatás hosszú távú legyen.

Rovar és rágcsálóirtási technológiáink mindazokat az élőlényeket hatásosan eltávolítja az Ön környezetéből, amelyek egészségügyileg vagy egyéb módon károsak, undorkeltők.

Jogszabály

Ide vonatkozó jogszabály: 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet a fertőző betegségek és a járványok megelőzése érdekében szükséges járványügyi intézkedésekről

Mi vagyunk a megoldás a kártevőmentesítésben

Visszahívást kérek!