Létesítmény üzemeltetők

Mi vagyunk a megoldás a kártevőmentesítésben

Cégünk elsősorban irodaházakra, ipari és kereskedelmi ingatlanokra, szállodákra szakosodott egészségügyi kártevő-mentesítéssel (rovar és rágcsálóirtással), épületfertőtlenítésével foglalkozik és ennek megfelelően alakítottuk ki a napi működésünket. 

Fontos számunkra

A minőségi megbízható munkaerő, munkatársainkkal szinte a kezdetektől fogva együtt dolgozunk. Tapasztalatunk szerint kiemelt szempont a munkaterületeken, hogy a bérlők, tulajdonosok a megszokott képzett kollégáinkat látják alkalomról – alkalomra. Természetesen van rá asszisztenciánk, de a létesítményüzemeltetéshez kapcsolódó ágazatunkat, a cégvezetésünk felügyeli és irányítja.

Hogyan védjük a ránk bízott épületeket

Szívesen veszünk részt új és meglévő épületek védelmének kialakításában. Egy jól működő védekezési program kialakításával és fenntartásával, hosszú távon tudjuk biztosítani a kártevőktől mentes környezetet. A legmagasabb iskolai végzettséggel, gyakorlattal, munkaerővel és szakhatósági engedéllyel rendelkezünk, amivel munkánkat magas szinten el tudjuk látni és ezzel segíteni tudjuk a létesítményüzemeltetés munkáját. Szerződött partnereink részére biztosítjuk, hogy maximálisan megfeleljenek a tevékenységükre vonatkozó egészségügyi törvényeknek és ezzel a gyakorlati munkánk mellett, egy ANTSZ ellenőrzés során is rendelkezésre állunk. A törvényi előírások betartása és a nagy értékű károkozás kockázatának csökkentésén kívül, munkánk kiemelten fontos szerepet kap higiéniás szempontból is. Az épületekben megjelenő/megtelepedő kártevők, több mint 200 féle betegséget terjeszthetnek. Szeretjük, ha a kollégáink felkészültek ezért minden évben szakmai konferenciákon veszünk részt! Ipari irtószerekkel (mérgekkel) dolgozunk, így fontos, hogy naprakészek legyünk!

Büszkék vagyunk rá

  • Cégünk 2017-ben pártoló tagként csatlakozott a LEO kiváló csapatához.
  • Szakami tapasztalatunkat felajánlva, 2020-ban támogatási együttműködést kötöttünk a Pest Megyei Polgárőr Szövetségével, segítve ezzel a Covid-19 elleni küzdelmet.
  • 2018-ban megszereztük, 2020-ban pedig megvédtük az Alkotmányvédelmi Hivatali által kiadott „iparbiztonsági minősítésünket”

Természetesen mi is végzünk konkurenciaelemzést. Azt gondoljuk és tapasztaljuk, hogy a szakmai felkészültségünk mellett a gyors reakció a rugalmasság és a partnerkapcsolat-kezelés, amiben kiemelkedően erősek vagyunk.

G

Referenciaterületek

Referenciaterületeink a kártevők elleni védekezésben: irodaházak, ipari parkok, kereskedelmi ingatlanok, szállodák, oktatási intézmények, gyógyszeripar, élelmiszeripar, egészségügyi intézmények.

Jelenlegi szerződéseink szerint, több mint 1.000.000 m2 kártevők elleni védelmét bízzák ránk partnereink. Kizárólag minőségi munkaerővel bővülünk, mellyel tovább tudjuk növelni a kezelendő területek méretét a fertőtlenítésben és a kártevők elleni védelemben.

Várjuk szíves megkeresésüket!

Visszahívást kérek!