Rólunk

Discover Team Kft.

Cégünk folyamatosan fejlődik és törekszik a legmodernebb technológiák meghonosítására a rovar, rágcsálómentesítés, épületfertőtlenítés és a növényvédelem területén. Munkaeszközeink ebben a szolgáltatási ágban a modern és csúcstechnológiát képviselik.

100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat vagyunk. Célunk, hogy Ügyfeleink részére a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk, hogy munkánk észrevétlen maradhasson, az eredmény, pedig hosszú távon biztosítsa a nyugalmat. Törekszünk arra, hogy mindenkinek a megfelelő megoldásokat nyújtsuk, így tudunk a lakásoktól az iroda és raktárbázisokig minden igényt kielégíteni. Munkaeszközeink ebben a szolgáltatási ágban a modern és csúcstechnológiát képviselik. Büszkék vagyunk rá, hogy partnereink is értékelik elhivatottságunkat, ezért lehetett, hogy 2019-től átléptük az 1.000.000 m2 kártevőktől védett területet!

m2 védett terület

Fontos számunkra a minőségi megbízható munkaerő,
kollégáinkkal szinte a kezdetektől fogva együtt dolgozunk

Tapasztalatunk szerint, kiemelt szempont a munkaterületeken, hogy a létesítmények műszaki vezetői – üzemeltetői a megszokott képzett kollégáinkat látják alkalomról – alkalomra. Szeretjük, ha a munkatársaink felkészültek ezért minden évben szakmai konferenciákon veszünk részt! Ipari irtószerekkel (mérgekkel) dolgozunk, így fontos, hogy naprakészek legyünk!


Fix, magasan képzett munkatársak

Szívesen veszünk részt új és meglévő épületek védelmének kialakításában

Egy jól működő védekezési program fenntartásával, hosszú távon tudjuk biztosítani a kártevőktől mentes környezetet és védelmet biztosítunk a műszaki berendezések megrongálása ellen. A legmagasabb iskolai végzettséggel, gyakorlattal, munkaerővel és szakhatósági engedéllyel rendelkezünk, amivel munkánkat magas szinten el tudjuk látni és ezzel segíteni tudjuk a kártevők elleni védekezést.

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalat


Teljeskörű védettség

Technológiánk az ISO a HACCP és
az IPM/IPC rendszerébe is illeszkedik

Az általunk alkalmazott irtószerek nem hagynak nyomot, a szabadon hagyott élelmiszerek
nem károsodnak. Nyújtott hatású irtószereink segítségével nem csak a betévedő példányokat, hanem a teljes kolóniát szüntetjük meg, így biztosítjuk, hogy a hatás hosszú távú legyen. Természetesen elsődlegesen a megelőzés tartjuk fókuszban.

Gyorsan, rugalmasan, ügyfélközpontúan

Természetesen mi is végzünk konkurenciaelemzést. Azt gondoljuk és tapasztaljuk, hogy a szakmai felkészültségünk mellett a gyors reakció a rugalmasság és a partnerkapcsolat-kezelés, amiben kiemelkedően erősek vagyunk. Ha egyeztetünk egy időpontot, biztos hogy ott vagyunk! Cégünk az OEK (Országos Epidemiológiai Központ) által kiadott „Tájékoztató az engedélyezett irtószerekről és az egészségügyi kártevők elleni védekezés szakmai irányelveiről” című, hatályban lévő kiadványban meghatározottak szerint végzi tevékenységét.

%

Elégedettségi garancia


Környezetbarát irtószerek

Fókuszban a hatékonyság és a környezetvédelem!

Az egészségügyi-kártevők (rovarok-rágcsálók) elleni eredményes védekezés, a környezetvédelem valamint a csak indokolt mértékű irtószer felhasználás (BIOCID rendelet) érdekében, szem előtt tartjuk az Integrált Kártevőirtás (IPC/IPM) követelményrendszerét. Ez a módszer megfelel az ISO és a HACCP rendszer követelményeinek is.

Keressen minket bizalommal

Egyeztessünk időpontot és nem lesz több gondja a kártevőkre!

01.

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalat

02.

Fix, magasan képzett munkatársak

03.

Több, mint 1.000.000m2 védett terület

04.

100% elégedettségi garancia

05.

Diszkrét munkavégzés

06.

Környezetbarát irtószerek

07.

Teljeskörű védettség.

Visszahívást kérek!