Rólunk

A Discover Team Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat.

Cégünk folyamatosan törekszik a legmodernebb technológiák meghonosítására a rovar, rágcsálómentesítés, épületfertőtlenítés és a növényvédelem területén. Célunk, hogy Ügyfeleink részére a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk, hogy munkánk észrevétlen maradhasson, az eredmény, pedig hosszú távon biztosítsa a nyugalmat. Törekszünk arra, hogy mindenkinek a megfelelő megoldásokat nyújtsuk, így tudunk a lakásoktól az iroda és raktárbázisokig minden igényt kielégíteni. Munkaeszközeink ebben a szolgáltatási ágban a modern és csúcstechnológiát képviselik.

Fontos számunkra a minőségi megbízható munkaerő, kollégáinkkal szinte a kezdetektől fogva együtt dolgozunk. Tapasztalatunk szerint, kiemelt szempont a munkaterületeken, hogy a létesítmények műszaki vezetői – üzemeltetői a megszokott képzett kollégáinkat látják alkalomról – alkalomra. Szeretjük, ha a munkatársaink felkészültek ezért minden évben szakmai konferenciákon veszünk részt! Ipari irtószerekkel (mérgekkel) dolgozunk, így fontos, hogy naprakészek legyünk!

Szívesen veszünk részt új és meglévő épületek védelmének kialakításában. Egy jól működő védekezési program fenntartásával, hosszú távon tudjuk biztosítani a kártevőktől mentes környezetet és védelmet biztosítunk a műszaki berendezések megrongálása ellen. A legmagasabb iskolai végzettséggel, gyakorlattal, munkaerővel és szakhatósági engedéllyel rendelkezünk, amivel munkánkat magas szinten el tudjuk látni és ezzel segíteni tudjuk a kártevők elleni védekezést.

Technológiánk az ISO a HACCP és az IPM/IPC rendszerébe illeszkedik. Az általunk alkalmazott irtószerek nem hagynak nyomot, a szabadon hagyott élelmiszerek nem károsodnak. Nyújtott hatású irtószereink segítségével nem csak a betévedő példányokat, hanem a teljes kolóniát szüntetjük meg, így biztosítjuk, hogy a hatás hosszú távú legyen. Természetesen elsődlegesen a megelőzés tartjuk fókuszban.

Természetesen mi is végzünk konkurenciaelemzést. Azt gondoljuk és tapasztaljuk, hogy a szakmai felkészültségünk mellett a gyors reakció a rugalmasság és a partnerkapcsolat-kezelés, amiben kiemelkedően erősek vagyunk. Ha egyeztetünk egy időpontot, biztos hogy ott vagyunk!

Cégünk az OEK (Országos Epidemiológiai Központ) által kiadott „Tájékoztató az engedélyezett irtószerekről és az egészségügyi kártevők elleni védekezés szakmai irányelveiről” című, hatályban lévő kiadványban meghatározottak szerint végzi tevékenységét.

Az egészségügyi-kártevők (rovarok-rágcsálók) elleni eredményes védekezés, a környezetvédelem valamint a csak indokolt mértékű irtószer felhasználás (BIOCID rendelet) érdekében, szem előtt tartjuk az Integrált Kártevőirtás (IPC/IPM) követelményrendszerét. Ez a módszer megfelel az ISO és a HACCP rendszer követelményeinek is.

Nincsenek titkok, sikerünk kulcsa az elégedett partner!

01.

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalat

02.

Fix, magasan képzett munkatársak

03.

Több, mint 1.000.000m2 védett terület

04.

100% elégedettségi garancia

05.

Diszkrét munkavégzés

06.

Környezetbarát irtószerek

07.

Teljeskörű védettség.

Visszahívást kérek!