Szálloda- és vendéglátó ipar

Ma már pont annyira fontos az ingatlanok kártevők elleni védelme, mint egy nagytakarítás, hiszen a jogszabályi megfelelés mellett a higiénia része hogy a közel 200 féle betegséget terjesztő kártevők, ne lepjék el a szállodákat, ne telepedjenek meg és ne kezdjenek el szaporodni.

Ezért minket válasszon

Minden partnerünk számára, egyedi védekezést dolgozunk ki és megelőző programunkkal biztosítjuk a teljes mentességet!
Az esetleges szakhatósági ellenőrzések alkalmával, tevékenységünkre vonatkozóan közvetlen segítséget is tudunk nyújtani.
Kizárólag szakhatóság által engedélyezett, kiváló minőségű BIOCID termékekkel és minőségi eszközökkel dolgozunk!

Fontos számunkra

A minőségi megbízható munkaerő, kollégáinkkal szinte a kezdetektől fogva együtt dolgozunk. Tapasztalatunk szerint, kiemelt szempont a munkaterületeken hogy a létesítmények műszaki vezetői – üzemeltetői a megszokott képzett kollégáinkat látják alkalomról – alkalomra. Nagyvállalati szerződéses partnereink, kiemelt ügyfelek számunkra és ennek megfelelően közvetlenül a cég vezetésével tartják a kapcsolatot.

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalat

Az elmúlt 20 évben bőven szereztünk tapasztalatot, annak érdekében, hogy munkavégzésünk ne okozzon fennakadást a szálloda és vendéglátás napi működésében.

Garancia+

Választható prémium garancia:
Szerződéssel, munkánkra folyamatos és teljeskörű garanciát vállalunk. Az irtást követően a jótállás ideje alatt az épületben esetlegesen bekövetkezett felül fertőződés kialakulása esetén, újabb szükség szerinti kezelést végzünk és gyors garanciális kivonulást biztosítunk.

Mi vagyunk a megoldás a kártevőmentesítésben

Visszahívást kérek!