Darázsirtás

Fókuszban az emberi élet védelme

Darázsirtás gyorsan és biztonságosan – Ne kockáztassa az életét. Gyakorlott, képzett munkatársaink, a biztonságot jelentik.

Hogy végezzük a darázsírtást

Mindig a terület adottságainak és a fertőzöttség mértékének megfelelően választjuk ki a technológiát és az irtószereket. Kizárólag szakhatóság által engedélyezett, kiváló minőségi BIOCID termékeket használunk.

A porozásos és permetezéses darázsirtáshoz, kiegészítéseként alkalmazható motoros permetezés, hidegköd képzés és az aeroszolos technológia is. Fészekfelderítés esetén, alkalmazott irtószereink nem csak a betérő példányokat, hanem a teljes kolóniát képesek megszüntetni.

Fontos tudnivalók a darazsakról röviden

A darazsak tavasztól késő őszig jelenthetnek veszélyt. Az ingatlanok környékének legkülönbözőbb részén rakják fészküket, így például padláson, redőnytokban, gázóraszekrényben, cserép alatt, nehezen megközelíthető helyeken, sőt a földben is előfordulhatnak, nem ritkán több ezres rajokban.  A darázsirtás kifejezetten veszélyes munka, ezért javasoljuk, hogy mindenképpen bízza szakemberre.

Az enyhe teleknek és a folyamatosan melegedő nyaraknak köszönhetően egyre nagyobb számban tapasztalható a darazsak jelenléte, ezzel arányosan nő a darázscsípések száma is. Az utóbbi években rendkívüli mértékben elszaporodtak a lódarazsak, melynek csípésének fájdalma sokszorosa a német vagy kecskedarázséhoz képest.

Kérjük a következőket NE tegye

Amennyiben a ház homlokzatán vagy földben látja a darázsfészek bemeneti nyílását (ahol a darazsak aktívan ki- és be közlekednek) a bejáratot betömíteni/bezárni szigorúan tilos, mert könnyen berághatják magukat az épületen belülre.

Ha látja a fészket, ne próbálja meg házilag lánggal, különböző spray-kel kezelni, mert a darázsfészek mérete a pár darabtól a több ezer példányig terjedhet.

A házilag hibásan kiválasztott darázsirtás agresszívvé teheti a példányokat, melyek könnyen megtámadhatnak gyereket, felnőttet, háziállatot.

Kérjük tegye a következőket

Ne várjon, vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon, a darázsirtás és az emberi élet védelme nálunk prioritást élvez.

Mondja el, írja le, vagy küldjön fényképet, mit lát pontosan és a fészkek hol helyezkedhetnek el.

Fontos elmondania nekünk, hogy a kezelést a talajról, létráról esetleg a padlástérből fogjuk tudni elvégezni.

Rendkívül fontos a munkavégzés pontos címének megadása.

Miért választanak minket a partnereink

  • Bontás nélkül végezzük az irtást.
  • Munkatársaink pontosan, a megbeszélt időben érkeznek.
  • Nagyon magas hatékonysággal és megelégedettséggel dolgozunk.
  • Kollégáink megjelenése teljesen diszkrét, felirat nélküli autóval történik.
  • Környezetbarát, rovarspecifikus irtószerekkel dolgozunk.

A legfontosabb az emberi élet védelme, ezért megrendelőink érdekében taglózó hatású ipari irtószereket használunk, melyek gyorsan biztosítják az elvárt eredményt.

Visszahívást kérek!