Rágcsáló-mentesítés

A rágcsálók fogai ne az Ön kárára kopjanak

Hatékony rágcsálóirtás – Szabaduljon meg az ártalmas kártevőktől. Mindegy, hogy egér vagy patkány, rágcsálásukból ne érje kár

Miért olyan veszélyesek rágcsálók

Az egerek és a patkányok a betont és a fémet kivéve, minden anyagot megrágnak, megrongálnak. A rágásuk által okozott kár még jelentősebb lehet, mint az épületek állagában okozott rongálás. A magasfeszültséget biztosító kábelek, kábelcsatornák, vezetékek szigetelésének átrágásával, jobb esetben rövidzárlatot, rosszabb esetben tüzet is okozhatnak. Elszaporodásuk esetén, egészségügyi kockázatukon kívül, komoly gazdasági károk keletkezhetnek. Vizeletükkel, székletükkel szennyezhetik az élelmiszereket. Járványügyi jelentőségük van!

Rágcsálóirtás vegyszerrel

A házi egér irtása döntően beltéren történik, a patkány elleni védekezés kül- és beltéren egyaránt. A rágcsálóirtás fő módszereként mérgezett csalétkeket használunk, elsősorban második generációs véralvadásgátló hatóanyagokat, szerelvényben és etetőállomásokban kihelyezve. A szerelvény (egérdoboz, patkányláda) védi az irtószert az időjárás viszontagságaitól, ideális búvóhelyet biztosít a táplálkozó rágcsáló számára, továbbá megakadályozza az illetéktelenek (gyermek és háziállat) hozzáférését. Minden szerelvény kulccsal zárható-nyitható, felületekhez rögzíthető, a rágcsálóirtószer pedig szóródás mentes formulációban kerül benne kihelyezésre.

A mérgezett csalétekből történő fogyasztást követően a rágcsálók fényérzékennyé válnak és visszavonulnak a búvőhelyükre.  A korszerű második generációs irtószerek, mind BITREX védelemmel ellátottak és ellenszerük a K-1 vitamin (pl.: konakion injekció)

Rágcsálóirtás vegyszermentesen

  • lecsapós csapda,
  • fojtós csapda,
  • ragasztós csapda,
  • élve befogó csapda.

Ezeknek a módszereknek elsősorban azokon a helyeken van jelentőségük, ahol élelmiszer előállítás, raktározás, illetve forgalmazás történik, illetve az élelmiszerek csomagolatlan formában vannak jelen.

Méregtérkép - inézmények esetén

Élelmiszeripari, szálloda- és vendéglátóipari, gyógyszeripari és egészségügyi intézmények területén, méregtérképet készítünk és a nagyobb hatékonyság érdekében, többkörös védelmet szoktunk kialakítani.

Miért válasszon minket

Fontos tudni, hogy egy törvényi szabályozás alapján a lakossági célra felhasználható rágcsálóirtó szerekben lévő hatóanyag tartalma fele, a szakemberek által használt ipari irtószereknek.        (0,005% <->0,0025%) Érdemes a rágcsálómentesítést szakemberrel végeztetni, hogy ne alakuljon a rágcsálókban irtószerrel szembeni tolerancia.

A terület adottságainak megfelelően választjuk ki a technológiát és az irtószereket a rágcsálók ellen. Kizárólag szakhatóság által engedélyezett, kiváló minőségű, BITREX védelemmel ellátott, BIOCID termékeket használunk.

Visszahívást kérek!